ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΠΑΠΑΓΑΛΩΝ ΕΚΘΕΣΕΩΣ              HELLENIC BUDGERIGAR & PARAKEET CLUB

Αρχική Στάνταρτ Ιστορία Εκθέσεις Εκτροφή Φωτοάλμπουμ Νέα
Τα μέλη μας            
 

 
 


 Γεια σας λάτρες και φίλοι του παπαγάλου-εκθέσεως!!!

Σας καλωσορίζουμε στον πρώτο ελληνικό σύλλογο, που ασχολείται αποκλειστικά με την εκτροφή, έκθεση και την προστασία του Μπάτζεριγκαρ-εκθέσεως (Budgerigar) και άλλων παπαγάλων.

Η εκτροφή του Μπάτζεριγκαρ-εκθέσεως είναι σχετικά καινούριο χόμπι στην Ελλάδα κι έτσι σκοπός μας είναι να ενώσουμε όλους τους «παπαγαλόφιλους» και να παρουσιάσουμε τα πουλιά μας σε εθνικούς και διεθνείς διαγωνισμούς.

Ο Ελληνικός- Σύλλογος- Παπαγάλων- Εκθέσεως υιοθέτησε το Διεθνές Στάνταρτ του Μπάτζεριγκαρ και ταξιδεύει τακτικά στο εξωτερικό όπως Γερμανία, Αγγλία, Νότια-Αφρική, για να παρακολουθήσει τους μεγαλύτερους διαγωνισμούς του είδους. Ο σύλλογος έχει άριστες σχέσεις με τους πιο γνωστούς και επώνυμους εκτροφείς του κόσμου, όπως ο Gerald Binks, Jo Mannes και ο Reinhard Molkentin,  από τους οποίους προμηθευόμαστε και τα πουλιά μας.

Το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου διοργανώνει συχνά συνελεύσεις, για να συζητηθούν προσωπικές εμπειρίες, προβλήματα και αλλά θέματα σχετικά με την εκτροφή των παπαγάλων μας.

Το χόμπι αυτό μας δίνει χαρά, την ευκαιρία να γνωρίζουμε συνεχώς καινούριους ανθρώπους και ελπίζουμε να κερδίσουμε και εσάς με τις προσπάθειες μας.

Είμαστε στην διάθεση σας για οποιεσδήποτε πληροφορίες σχετικά με τα παπαγαλάκια και το σύλλογο μας.

Ο πρόεδρος του συλλόγου Ε.Σ.Π.Ε.

ΝΙΚΟΣ ΜΕΡΜΙΓΚΑΣ

Tο Διοικητικό συμβούλιο

Πρόεδρος: ΝΙΚΟΣ ΜΕΡΜΙΓΚΑΣ
Αντιπρόεδρος: ΓΙΩΡΓΟΣ ΡΟΥΜΕΛΙΩΤΗΣ
Γραμματέας: ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΑΛΕΞΑΚΗ
Ταμίας: ΣΤΕΛΛΑ ΧΩΡΙΑΝΟΠΟΥΛΟΥ
Μέλος: ΝΙΚΟΣ ΦΩΤΟΣ

Επίτιμα μέλη

ΒΑΣΙΛΗΣ ΜΠΙΓΚΟΣ
GERALD BINKS
JO MANNES

ΠΕΤΡΟΣ ΣΟΥΡΟΠΑΝΗΣ
REINHARD MOLKENTIN
 

 
  Copyright @ 2005 Papagalakia.gr All rights reserved